Playstation 4 | PS4 | Dualshock Kontroler

45,00

Cena vklučuje DDV

ali

Sony DualShock 4 prinaša noviteto na področju DualShock kontrolerjev – to je na dotik občutljiva drsna ploščica, ki prinaša nov pristop k igram in nove načine igranja.

Še izpopolnjen Dualshock 4 brezžični kontroler z vrsto izboljšav v primerjavi z Dualshock 3.
boljšimi analognimi gobicamihitrejšimi akcijskimi gumbivgrajenim zvočnikom in priključkom za slušalke, za najboljšo izkušnjo igranja PlayStation 4 videoiger. Vsebuje drsno ploščico občutljivo na dotik, ki bo pripomogla k še bolj zanimivem pristopu k igram. Druga izboljšava je identifikacijska lučka na zadnji strani kontrolerja, ki omogoča prostorsko identifikacijo uporabnika in spremljanje prostorne postavitve kontrolerja preko PlayStation Eye kamere.
Novost je tudi tipka SHARE, s katero svoje trenutke delite na socialnih omrežjih in na tak način svetu pokažete svoje veščine v igranju videoiger, vaša nova odkritja pri raziskovanju in komične trenutke.

Model konzole

Playstation 4

Stanje

Rabljeno

Garancija

Ohranjenost

A++

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Če do nas prihajate z avtomobilom, boste morali mimo rampe, kjer pozvonite na zvonec GRADIS oziroma pokličite 070 280 386 ali 051 221 640.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!