Svetovanje pri sestavi Mining Riga | Višek elektrike iz sončne elektrarne | Rudarjenje

0,00

Cena vklučuje DDV

Na voljo po naročilu

ali

Pri KOMPONENTKU vam svetujemo v zvezi z nabavo mining rigov oziroma kompletov za rudarjenje, saj je to najbolj smotrna in pametna investicija v letu 2022. Namesto, da višek prodajate nazaj dobavitelju, le-tega raje porabite v celoti za napajanje svojega Rudarja kriptovalut (Mining riga).

Glede na vaše želje svetujemo kako izbrati mining rig glede na vašo obstoječo proizvodnjo elektrike. Največ povpraševanja glede svetovanja za mining rige prihaja predvsem od strank, ki imajo doma sončne elektrarne in pridelujejo višek elektrike. Mining rig vam tako rudari kriptovalute in porablja višek, hkrati pa ga lahko uporabite tudi za ogrevanje določenih prostorov v hiši.

Pri KOMPONENTKU v svetu kripta in kriptovalut svetujemo glede sestave mining rigov, ogrodja, komplete za rudarjenje kriptovalut (Ethereum / Eth, Ravencoin / RVN, ERGO, Ethereum Classic / ETC).

Za več informacij nas kontaktirajte na 040 860 996.

Rudarjenje

ETH, RVN, ETC, ERG, TON, ….

Stanje

Po naročilu

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Če do nas prihajate z avtomobilom, boste morali mimo rampe, kjer pozvonite na zvonec GRADIS oziroma pokličite 070 280 386 ali 051 221 640.

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!