AOC i2490vxq | 24″ | IPS | Odličen Multimedia Monitor

105,00

Cena vklučuje DDV

Ni na zalogi

Monitor I2490VXQ/BT
Eleganten in pameten, poslovna rešitev
VELIKOST ZASLONA (V PALCIH)
23.8

LOČLJIVOST PLOŠČE
1920×1080

TIP PANELJA
IPS

VRSTA OKVIRJA (SPREDAJ)
3-stranski brez okvirja

MOČ ZVOČNIKA
2 W x 2

BREZ UTRIPANJA

TEHNOLOGIJA MODRE SVETLOBE
Nizka stopnja modre svetlobe

Oglejte si vse specifikacije

Monitor AOC I2490VXQ, ki se ponaša z elegantno tristransko zasnovo brez okvirja, je opremljen z robustnim stojalom v titanovo sivi barvi. Napredna 23,8-palčna plošča IPS Full HD ponuja veliko vsestranskost z dobro barvno natančnostjo in široko pokritostjo barvne palete.

ZASNOVA BREZ OKVIRJA
Zasnova brez okvirja poleg sodobnega in privlačnega videza omogoča tudi nemoteno postavitev več monitorjev. Vaš kurzor/okna se ne bodo več izgubljali v temnem breznu okvirjev, ko bo več zaslonov postavljenih drug ob drugem.

PANEL IPS
Panel IPS zagotavlja odlično izkušnjo gledanja z realističnimi, a briljantnimi in natančnimi barvami. Barve so enake ne glede na to, iz katerega kota gledate na zaslon

ŠIROK BARVNI RAZPON
Ko uživate v fotografijah, videoposnetkih ali igrah, želimo, da je vsebina na zaslonu videti čim bolj realistično. Zato je ta zaslon opremljen s tehnologijo širokega barvnega razpona, kar pomeni, da lahko prikaže veliko več barv kot običajni monitorji. To je doseženo s posebno strojno rešitvijo in ne zgolj s programskimi prilagoditvami. Rezultat: pristne slike z drobnimi podrobnostmi, ki so vidne zaradi širše barvne palete.

SPEAKERJI
Vgrajeni zvočniki omogočajo enostavno druženje z družino, prijatelji in sodelavci. Pri filmih, glasbi, igrah in drugih vsebinah boste uživali v kakovostnem zvoku brez težav s priključevanjem zunanjih zvočnikov.

BREZPLAČNO ZGLASILO
Tehnologija AOC Flicker-Free uporablja ploščo za osvetlitev ozadja z enosmernim tokom (DC), ki zmanjšuje stopnjo utripanja svetlobe. Napor oči in utrujenost sta popolnoma zmanjšana, zato lahko v udobju uživate v dolgih in intenzivnih igralnih seansah!

.

Ločljivost

1920 x 1080 (FHD)

Velikost zaslona

23,8" (58,4 cm)

Garancija

Stanje

Rabljeno

Ohranjenost

A++

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Za navodila do prevzemnega mesta pokličite na 030 755 005 in pritisnite številko 3.

Pridružite se našemu Discord serverju s klikom na povezavo:
https://discord.gg/u7ZaUEAgqA

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!