Odkup rabljenih namiznih računalnikov in prenosnikov | Ljubljana | Slovenija

0,00

Cena vklučuje DDV

Na voljo po naročilu

ali

Odkup rabljenih namiznih računalnikov in prenosnikov v Ljubljani / Slo

Poleg servisa in prodaje računalnikov in prenosnikov nudimo tudi odkup rabljenih prenosnih računalnikov. Izplačilo takoj v gotovini. Odkupimo tudi pokvarjene prenosnike za rezervne dele nižje cenovne vrednosti, starosti do 7 let. Cena odkupa je odvisna od delovanja prenosnika, starosti, vgrajenih komponent, vzdrževanja… Končna odkupna cena se določi po opravljenem ogledu in testu vašega računalnika pri nas. Prenosnik lahko pošljete tudi po pošti na naše stroške preko Pošte Slovenije tako, da na poštni spremnici označite PPN (poštnino plača naslovnik).

Izpolnite obrazec in pošljite osnovne podatke: model prenosnika, procesor, RAM, disk, starost, avtonomijo baterije in pričakovano ceno. Če nas bo odkup zanimal, vam odgovorimo z našo ponudbo, ki je neobvezujoča!

Prosimo, da nam ponudbe izrecno pošljete na naš e-mail naslov in sicer info@komponentko.si ali našega spletnega obrazca https://www.komponentko.si/prodajte-nam

Prav tako sprejema ponudbe za odkup katerikoli drugega vašega izdelka zabavne elektronike (Računalniške komponente, električni skiroji, volani, ….). Ponudbo nam pošljite na zgoraj navedene naslove.

Zaradi ogromnega števila prejetih sporočil in ponudb morda ne bomo uspeli odgovorita na vse, vendar se bomo potrudili 🙂

Že vnaprej se zahvaljujemo za dobre ponudbe!

Sledite nam lahko na:
-Facebook: https://www.facebook.com/Komponentko
-Instagram: https://www.instagram.com/komponentko/
-Tiktok: https://www.tiktok.com/@komponentko

Odkupimo

Prenosnike, Računalnike

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Če do nas prihajate z avtomobilom, boste morali mimo rampe, kjer pozvonite na zvonec GRADIS oziroma pokličite 070 280 386 ali 051 221 640.

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!