Stray Hound | Multimedia | Lažji Gaming

387,00

Cena vklučuje DDV

Komponente za računalnik smo s svojim znanjem in skrbnostjo izbrali na način, da ponujajo največ zmogljivosti za svojo ceno.

Ne veste, ali bo računalnik zadovoljil vaše igričarske potrebe?
V videu si poglejte, kako na računalniku z enako grafično in procesorjem ter podobnimi ostalimi komponentami delujejo igre:

 

Prosimo preberite naslednje obvestilo pred nakupom. Če pri sestavi potrebujete usmeritve, nas kontaktirajte.

Prepoved prodaje sestavljenih računalnikov

CPU

i7 2600K

GPU

RX 570

Znamka grafične kartice

AMD

Velikost spomina (GPU)

Serija procesorja

Core i7

Število jeder

4

Hyper-threading

DA

Velikost rama

16 GB

SSD

256 GB

HDD

1 TB

Stanje

Obnovljeno

Ohranjenost

A++

Skrbno izbrano za vas

Vsak Komponentkov računalnik, naj gre za osnovno pisarniško rabo ali zmogljiv sistem, sestavimo z vso skrbnostjo in v smeri zagotavljanja najboljše kombinacije uporabnosti, nadgradljivosti in cene. Naša tradicija na slovenskem trgu in celovitost prodajnih in poprodajnih storitev zagotavljajo uporabnikom računalniških sistemov Komponentko edinstveno prednost in zagotovilo, da se lahko brezskrbno in z vso predanostjo posvetijo le svojemu delu ali užitku.

Osebni računalniki Komponentko prispevajo k zmanjševanju ogljičnega odtisa in prispevajo k čistejši in manj obremenjeni naravi. Z nakupom postanete del rešitve in zelene vizije trga zabavne elektronike in računalniških component.

Google Translate »

Prevzemno mesto:

Naše prevzemno mesto se nahaja na naslovu:
KOMPONENTKO, d.o.o.
Ulica Ambrožiča Novljana 5
1000 Ljubljana

Nahajamo se v kletnih prostorih. Vhod je s krajše stranice (s strani) rdeče 4-nadstropne stavbe. Če do nas prihajate z avtomobilom, boste morali mimo rampe, kjer pozvonite na zvonec GRADIS oziroma pokličite 070 280 386 ali 051 221 640.

Komponentko#3985

V Discordu vnesite zgornjo kodo in nam pošljite sporočilo!